Головна
Новини НПП
Механізми громадського контролю
Комунікація з громадськістю
Репрезентативні ділянки
Послуги
Садивний матеріал
Основні дані
Завдання НПП
Законодавство
Природні умови
Рослинність
Ліси
Тваринний світ
Птахи
Об'єкти неживої природи
Путівники
Туристичні маршрути
Публікації про НПП
Джерела інформації
Рекомендовані сайти
Фотогалерея
Відео
Контакти


Зроби добре діло – «Нагодуй птахів взимку»

Найкраща годівниця та, яка заповнена кормом!

Щороку на початку зими стартує Акція «Нагодуй птахів взимку», метою якої є закріпити уявлення школярів про зимуючих птахів, їхній спосіб життя, про зв’язок з навколишнім середовищем, а також виховати в дітей дбайливе ставлення до птахів, бажання допомагати їм у важких зимових умовах.


Так 08.12.2020 року в рамках загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку» з ініціативи Державного Агентства лісових ресурсів України, відбувся захід з охорони і вивчення життя пернатих. Учні шкільного лісництва при Крушельницькому НВК І-ІІ ст. самостійно виготовили і встановили 7 годівниць. Потім наповнили їх кормом і розвішали на деревах садиби цього лісництва. У цих годівничках взимку пташки завжди знайдуть поживу.

Це дозволило вихованцям краще дізнатися про біологію птахів та можливі варіанти їх підгодівлі. В зимовий час птахи гинуть не стільки від холоду, а від того, що не вистачає їжі. Ось у ці скрутні часи для птахів на допомогу повинні прийти учні і дорослі. Якщо кожна школа в нашій країні поставить хоча б одну годівницю, то всі птахи будуть забезпечені кормом.
Адже птахи – це справжня окраса чарівної природи.

Прес-служба
НПП «Сколівські Бескиди»

Коментарі

Ім’я або нік
Пошта
Сайт