Головна
Новини НПП
Механізми громадського контролю
Комунікація з громадськістю
Репрезентативні ділянки
Послуги
Садивний матеріал
Основні дані
Завдання НПП
Законодавство
Природні умови
Рослинність
Ліси
Тваринний світ
Птахи
Об'єкти неживої природи
Путівники
Туристичні маршрути
Публікації про НПП
Джерела інформації
Рекомендовані сайти
Фотогалерея
Відео
Контакти


Оголошено конкурс «ЖИТТЯ БЕЗ СМІТТЯ 2019»

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації організовує конкурс "Життя без сміття 2019», присвячений Всесвітньому дню переробки, який прийнято відзначати 15 листопада.


Метою конкурсу є формування в дітей та молоді дбайливого ставлення до природи, привернення уваги до актуальної проблеми сучасності – засмічення, знайдення шляхів подолання даної проблеми.
Основними завданнями Конкурсу є формування екологічної культури, насамперед у питаннях поводження з відходами та раціонального використання природних ресурсів; творчі змагання, можливість застосування креативність і винахідливість: встановлення зворотнього зв’язку з молоддю, популяризації серед дітей причин та наслідків нераціонального використання природних ресурсів, що сприяють виникненню негативних явищ у навколишньому середовищі та пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді.
Учасники конкурсу повинні надіслати роботи та інформацію про автора (авторів) на поштову адресу департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (вул. Стрийська, 98, м. Львів, 79026), зазначивши на листі «Конкурс Життя без сміття 2019» та їх електронний варіант на електронну скриньку biores lviv@ukr.net (малюнки та плакати повинні бути подані організатору у паперовому варіанті.)
Переможці конкурсу нагороджуються сертифікатами та призами.
Конкурс проводиться на добровільних засадах з 01.11.2019 до 30.11. 2019 і є відкритим для учнів 1-9-х класів загальноосвітніх закладів.
Просимо долучитись до організації конкурсу на місцях в рамках проведення заходів з екологічної освіти.

Прес служба
НПП "Сколівські Бескиди"

Коментарі

Ім’я або нік
Пошта
Сайт