Головна
Новини НПП
Механізми громадського контролю
Комунікація з громадськістю
Репрезентативні ділянки
Послуги
Садивний матеріал
Основні дані
Завдання НПП
Законодавство
Природні умови
Рослинність
Ліси
Тваринний світ
Птахи
Об'єкти неживої природи
Путівники
Туристичні маршрути
Публікації про НПП
Джерела інформації
Рекомендовані сайти
Фотогалерея
Відео
Контакти


Представник Національного природного парку «Сколівські Бескиди» взяв участь у робочій нараді щодо реалізації національного проекту «Олімпійська надія 2022»

За дорученням Львівської обласної державної адміністрації представник НПП «Сколівські Бескиди – директор Бандерич В.Я., разом з заступником начальника управління Целень Я.П., директором ДП «Сколівське лісове господарство» Бойком О.З прийняв участь у робочій нараді, яка відбулась в Держінвестпроекті (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 11) по питанню проведення наради щодо реалізації національного проекту «Олімпійська надія 2022».

На нараді, яку проводив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Каськів В.В. були присутні: Бансер А.В. – керівник проекту та інші працівники проекту, а також представники Закарпатської області, в складі представників Закарпатської ОДА, голів районних адміністрацій та директорів державних лісогосподарських підприємств Воловецького та Міжгірського районів. Львівську область представляли Лаврин В.С. (Львівська ОДА) та Тхір Р.І. (Головне управління Держземагентства у Львівській області).

Бансер А.В. зробив коротку презентацію національного проекту «Олімпійська надія 2022» та поставив першочергові завдання щодо його реалізації. По результатах наради було досягнуто домовленості щодо проведення робочої зустрічі в найкоротший час на Львівщині для визначення та деталізації місця розташування об’єктів олімпіади в держлісфонді ДП «Сколівське лісове господарство» та національного природного парку «Сколівські Бескиди». А також було піднято питання щодо найшвидшого вирішення питання передачі Сколівського військового лісгоспу до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України, так як частина об’єктів олімпіади планується знаходитись на цій території.

На окремій робочій зустрічі у В.В. Каськіва з львівською делегацією було досягнуто домовленість щодо виділення 100тис.грн. Львівській області для виготовлення робочого проекту.

Прес-служба НПП «Сколівські Бескиди»

Коментарі

Ім’я або нік
Пошта
Сайт